Tafel op maat

Bent u op zoek naar een tafel op maat waarbij massief hout en staal worden gecombineerd? Zoek dan niet verder. Maxim Grimonprez maatwerk | ontwerp | realisatie en Gritech werken samen om uw droomtafel te realiseren. Hierbij zijn al uw wensen mogelijk.

Maxim Grimonprez maatwerk | ontwerp | realisatie staat in voor het ontwerp van de tafel en de uitvoering van het massieve tafelblad. De grootte, de vorm, de afwerking, de kleur, … worden samen met een interieurarchitecte besproken. Voor het tafelblad kan u kiezen tussen verschillende massieve houtsoorten. Het gekozen hout wordt gelijmd, verzaagd en afgewerkt met een beits tot een gebruiksvriendelijke tafel op maat van uw wensen.

Het onderstel wordt gerealiseerd door Gritech die instaat voor het lassen, plooien en lakken van het staal. De poederlak kan in alle RAL kleuren worden verkregen en het staal in vele vormen geplooid en gelast.

Door de combinatie van het massief hout en het gelakt staal, creëren Maxim Grimonprez en Gritech een exclusieve tafel op maat.

Heeft u een vraag, idee of wenst u een vrijblijvende prijsofferte, bezoek dan onze contactpagina.

Productkennis en de passie waarmee wij werken voelt u in onze realisaties van tafels op maat. Bekijk ze hier.