Schrijnwerker regio Wevelgem

Heeft uw interieur nood aan een frisse (re-)styling? Zoek niet verder. Maxim Grimonprez, maatwerk | ontwerp | realisatie, is een jong, groeiend bedrijf met klanten in de regio Wevelgem. We staan in voor het ontwerp, de coördinatie en de realisatie van uw interieurproject. We geven zo vorm aan uw optimale woonbeleving: uw droomkeuken, woonkamer, badkamer, berging, slaapkamer, dressing, tafel op maat, … worden ontworpen door een interieurarchitecte en gerealiseerd door een vakman.

Onze onderneming is het resultaat van twee gedreven mensen, Maxim en Fien, met een gezamenlijke liefde voor interieur en oog voor mooie dingen. Wij komen ter plaatse, luisteren naar uw wensen én zorgen voor een gepersonaliseerd ontwerp. Een praktische en persoonlijke aanpak, met veel aandacht voor een optimale ruimtebenutting en kwaliteit van onze materialen. Wij staan voor interieur maatwerk van hoogstaande kwaliteit.

Maxim Grimonprez is uw schrijnwerker voor kleine en grote projecten te Wevelgem. Heeft u een vraag, idee of wenst u een vrijblijvende prijsofferte, bezoek dan onze contactpagina.

Product kennis en de passie waarmee wij werken voelt u in onze realisaties. Bekijk ze hier.