Het uittekenen van een ontwerp, de keuzes van de materialen en de opvolging van uw project wordt uitgevoerd door onze interieurarchitecte Fien. Ze startte na haar studies in het Sint-Aloysiuscollege te Menen met een Master Interieurarchitectuur aan de KU Leuven te Gent. Tijdens deze opleiding kreeg Fien een passie voor interieur, die ze graag deelt met anderen.
ontwerp van uw interieur door een interieurarchitecte
ontwerp van uw interieur door een interieurarchitecte


"Een passie voor interieur, die Fien graag deelt met anderen."
Fien ontwerpt en verandert een ruimte met haar kennis en ideeën tot een op maat gemaakt interieur met een warm gevoel voor geborgenheid en comfort. De keuzes, die Fien maakt voor unieke, kwaliteitsvolle en duurzame materialen vormt een interieur met een verhaal. Een verhaal die volledig is afgestemd op de wensen van de bouwheer en zijn omgeving. Aan de hand van 2D plannen, 3D visualisaties en materiaalstalen krijgt de klant een beeld van zijn toekomstig interieur.

ontwerp van uw interieur door een interieurarchitecte"Een interieur met een warm gevoel voor geborgenheid en comfort."ontwerp van uw interieur door een interieurarchitecte
Na het creëren van een creatief en functioneel ontwerp werkt Fien nauw samen met het atelier waardoor uw project tot in detail wordt besproken, opgevolgd en gerealiseerd.