Maxim zorgt voor de organisatie, vervaardiging en plaatsing van uw op maat gemaakt interieur.

Hij volgde na zijn technische opleiding hout in het Sint-Lucas te Menen een Bachelor houttechnologie aan de Hogeschool Gent. Tijdens zijn studies werd de drang om als zelfstandige te starten groot, waardoor het bedrijf Maxim Grimonprez, maatwerk en schrijnwerk, werd opgericht. Als student-ondernemer deed hij de nodige ervaring op om daarna de stap naar hoofdberoep snel te zetten. Na twee jaar de eenmanszaak op zijn eentje te runnen, werd overgeschakeld naar een vennootschap.maatwerk schrijnwerk

maatwerk schrijnwerk


"Maxims interesses voor hout en machines worden perfect gecombineerd."Het bedrijf streeft naar nauwkeurigheid, stiptheid en een gedetailleerde afwerking waarbij Maxims interesses voor hout en machines perfect worden gecombineerd. Er wordt regelmatig geïnvesteerd in moderne machines om een project tot in de puntjes en volledig op maat machinaal te vervaardigden. Een CNC machine, die laatst werd aangekocht, helpt hierin om uw interieur kwaliteitsvoller, complexer en sneller te vervaardigen.


"Uw project wordt in detail besproken, opgevolgd en gerealiseerd."


Tijdens de uitvoering werkt Maxim nauw samen met onze interieurarchitecte, waardoor uw project tot in detail wordt besproken, opgevolgd en gerealiseerd.

maatwerk schrijnwerk