Maxim Grimonprez maatwerk | ontwerp | realisatie streeft naar nauwkeurigheid, stiptheid, een gedetailleerde afwerking en kwaliteit. Om dit te verbeteren wordt regelmatig geïnvesteerd in moderne machines. Een CNC machine, die laatst werd aangekocht, helpt hierin om onze producten kwaliteitsvoller, complexer en sneller te produceren.

De computergestuurde machine neemt het frees- en boorwerk over van manuele handelingen waardoor er nauwkeuriger gewerkt kan worden. Het infrezen en boren van handgrepen, scharnieren, rijboringen, groeven, ladegeleiders,… wordt door de machine uitgevoerd. De commando’s worden vooraf geprogrammeerd op de computer en doorgestuurd naar de machine. Hierdoor kunnen we complexere projecten of vormen realiseren. Een ronde tafel op maat, trapvormen, gebogen schrijnwerk, graveerwerk,… kunnen worden gemaakt in zowel de vlakke als kopse richting. Daarnaast is het ook mogelijk om binnendeuren op maat te vervaardigen. Een blokdeur, klassieke deur of deuren met achterliggende panelen kunnen afgestemd worden op een bestaande deuropening.

Neem gerust contact met ons op indien u interesse heeft om een project door ons te laten uitvoeren. Wij aanvaarden CNC werk van zowel particulier als professionele klanten.